Счетоводна компания Легора

Legora-Logo-element

За нас

Ние сме не само счетоводна компания, която предоставя професионални счетоводни, данъчни консултации и административни услуги. Нашата цел е да предложим качествени финансови решения на бизнеса.

ЛЕГОРА предоставя професионални услуги в областта на:
• счетоводството
• възнагражденията и социалното осигуряване
• данъчни съвети, данъчни процедури и данъчно планиране
• представителство и защита пред държавни органи
• международно отчитане на различни местни и чуждестранни клиенти.

С гордост можем да заявим, че нашето име е символ на опит, отговорност и ангажираност. Фирмата предлага строго индивидуален подход към всеки клиент, следвайки корпоративната култура и високо ниво на бизнес етика.

В годините ние сме доказали високо качество на предоставяните от нас услуги, както и бърза и добра комуникация, и създаваме дългосрочно партньорство с нашите клиенти.

ЛЕГОРА е член на IR Global от 2019 г.

Legora-AboutUs-Homepage
Legora-Header-Image-BW

ЛЕГОРА е специализирана в обслужването на клиенти с дейности от различни сектори на икономиката – производство на зелена енергия и техническа поддръжка на инсталации за производство на зелена енергия, клинични проучвания в областта на хуманитарната медицина, внос и продажба на специфични стоки за бита, внос и продажба на материали за изграждане на паркове за производство на зелена енергия, консултантски и правни услуги, разработване на софтуерни решения, спедиция и транспорт, архитектурен дизайн и проектиране, PR услуги, дейности на лица, упражняващи свободни професии.

Наши клиенти са български фирми, фирми с чуждестранно участие, дъщерни дружества на чуждестранни компании с дейност в България, чуждестранни дружества с място на стопанска дейност в България и др.

В екипа на ЛЕГОРА работят експерти в областта на данъчната практика, счетоводство и международно отчитане, ТРЗ и социално осигуряване. Стараем се да привлечем най-добрите специалисти, за да Ви предложим най-добро качество на услугите.

ЛЕГОРА е еднолично дружество с ограничена отговорност.

Дружеството е основано през 2006 г. и се управлява от Ралица Попова, счетоводител с над 15 годишен опит в областта на счетоводството и данъчното консултиране. В професионалната й биография могат да се споменат факти, като:

* Главен счетоводител на голяма газова компания;

* Данъчен “дю дилиджънс” на компании;

* Оценка на активите и формиране на нетна стойност на проекти;

Ралица Попова е сертифициран оценител с правоспособност за оценки на търговски предприятия и вземания.

Legora-Ralitsa-Popova

“Наш основен приоритет е да ви осигурим спокойствие, да ви ориентираме и да ви насочим по най-правилния начин в данъчния свят, който ни обкръжава. Това, което ще срещнете в наше лице е експертност, отговорност и ангажираност. Ние вярваме във вашия успех.”

Ралица Попова